Personvern & Informasjonskapsler

Innledning

 
Varder tar personvern på alvor og er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger håndteres, hvilken informasjon som samles inn, hvordan de brukes og hvilke rettigheter du har.
 

 

Varder er behandlingsansvarlig

 

Varder er behandlingsansvarlig for all håndtering av personopplysninger.

Personopplysninger er informasjon som enten alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, e-post og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av informasjonen som innsamling, analyse, registrering og lagring.

Å være behandlingsansvarlig vil si at man bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger, i tillegg til hvilke opplysninger som anmodes. Behandlingsansvarlig er også ansvarlig for at håndteringen av personopplysninger skjer i tråd med gjeldende personopplysningslov.

Varder bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene som benyttes til behandlingen. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene vi er behandlingsansvarlig for.

 

 

Kontaktinformasjon 

 

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller behandlingen av personopplysningen, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Navn/foretaksnavn: VARDER RÅDGIVNING AS
Organisasjonsnummer: 925 791 083
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Henrik Ibsens gate 60C, 0255 OSLO
E-post: post@varder.no

 

 

Når samler vi inn informasjon?

 

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du besøker vår nettside
  • Når du melder deg på vårt nyhetsbrev
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
 

 

Hva slags informasjon samles inn?

 

Opplysningene om deg er avhengig av situasjonen og kan omfatte:

  • Navn
  • Kjønn
  • Alder
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Hvilken virksomhet du jobber for
  • Stilling eller ansvarsområde
  • Hvilken bransje du jobber i
  • Nettsiden til virksomheten din

Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på kontaktskjemaer. Tekniske opplysninger som hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.

 

 

Hva er formålet med informasjonen?

 

Opplysningene brukes til følgende formål:

  • For å sende deg nyhetsbrev
  • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd på nettside
  • For å forbedre nettsiden og brukeropplevelsen
  • Markedsføringsaktiviteter
  • Kundeservice

Vi ber om dine personopplysninger for å:

  • Svare på forespørsler
  • Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger
  • Opprette og opprettholde en salgsdialog
  • Sende informasjon som kan være av interesse for deg
  • Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta
 

 

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

 
Vi lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formål opplysningene ble samlet inn for. Vi vil enten permanent anonymisere eller på sikkert vis slette de av dine personopplysninger som vi ikke lenger har behov for.
 

 

Informasjonskapsler (cookies)

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse er ikke tillatt med mindre bruker har blitt informert om og gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.

Varder vil bruke informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider. Vi bruker kun informasjonskapsler til analyse og for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider.

 

 

Statistikk fra webserver

 

Varder benytter logger fra vår webserver for å generere statistikk over besøk på varder.no. Denne statistikken gjør at vi kan forbedre innholdet på nettsiden vår. Informasjonen inneholder forskjellige variabler, som hvilken side du har besøkt, hva du har søkt på i vår søkemotor, dato og tidspunkt for besøk samt teknisk informasjon om enheten din. Webserveren sletter umiddelbart IP-adressene til besøkende. I praksis vil det ikke være mulig å identifisere de besøkende fra de resterende parameterne. Derfor er statistikken anonym. Denne informasjonen kan derfor ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Behandlingsgrunnlaget for generering av anonym statistikk er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre og videreutvikle informasjon på våre nettsider.

 

 

Dine rettigheter

 

Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjon nedenfor: 

Navn/foretaksnavn: VARDER RÅDGIVNING AS
Organisasjonsnummer: 925 791 083
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Henrik Ibsens gate 60C, 0255 OSLO
E-post: post@varder.no

 
 

 

 
Innsyn i egne opplysningerDu kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Les mer om retten til innsyn.

Korrigering av personopplysninger
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende. Les mer om retten til å rette eller supplere opplysninger.

Sletting av personopplysninger
I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.
Les mer om retten til sletting.

Begrensning av behandling av personopplysninger
I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Les mer om retten til begrensning.

Protestere mot en behandling av personopplysninger
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. Les mer om retten til å protestere.

Dataportabilitet
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig. Les mer om retten til dataportabilitet.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger
Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet, men klagen vil videresendes til Kommunal- og moderniseringsdepartementet som oppretter et settetilsyn for å behandle saken.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound